Kabrita Daudzgraudu biezputra uz kazas piena pamata ar kirbi
Vidējais sastāva apzīmējums |
Uz 100 g sausa produkta/ |
Uz 100 g gatava produkta |
Norma no diennakts devas %** |
|
Enerģetiskā vērtība | kj |
436,00 |
87 |
|
Kcal |
1833,00 |
367 |
||
Olbaltumbvielas | g |
13,20 |
2,64 |
|
Tauki | g |
13,30 |
2,66 |
|
Polinepiesātinātās taukskābes | g |
3,0 |
0,60 |
|
linolēnskābe | g |
0,28 |
0,06 |
|
Linolskābe | g |
2,90 |
0,58 |
|
ogļhidrāti | g |
64,0 |
12,8 |
|
tostarp: dabīgais cukurs* no izejvielām | g |
28,00 |
5,6 |
|
šķiedrvielas | g |
3,50 |
0,7 |
|
FOS |
g |
0,9 |
0,18 |
|
Nātrijs | g |
0,175 |
0,04 |
|
vitamīni | ||||
vitamīns A | µg-RE |
440,00 |
88 |
22% |
vitamīns D3 | µg |
8,5 |
1,7 |
17% |
vitamīns E | mg α-TE |
6,5 |
1,30 |
33% |
vitamīns B1 | mg |
0,50 |
0,1 |
20% |
vitamīns B2 | mg |
0,50 |
0,1 |
17% |
vitamīns B6 | mg |
0,32 |
0,06 |
10% |
niacīns PP | mg |
5,4 |
1,08 |
15% |
folskābe | µg |
50,00 |
10 |
17% |
vitamīns B12 | µg |
1,00 |
0,2 |
40% |
pantotēnskābe | mg |
1,20 |
0,24 |
12% |
vitamīns C | mg |
40,00 |
8 |
20% |
Minerālvielas | ||||
Kalcijs | mg |
460 |
92 |
15% |
Magnijs | mg |
65 |
13 |
19% |
Kālijs | mg |
620 |
124 |
|
Dzelzs | mg |
8,4 |
1,68 |
24% |
Cinks | mg |
1,8 |
0,36 |
9% |
Jods | µg |
45 |
9 |
15% |
Mitrums | g |
<4% |
Graudu milti (47%)(risi un hidrolizeti risi, auzas, kukuruza, pilngraudi kvieši, rudzi, mieži, prosa), piena maisijums Kabrita
magnija hlorids, L-taurins, sojas lecitins, dabigas kirbju parslas (9%), fruktooligosaharidi(inulins), mineralu premikss (kalcija karbonats, dzelzs pirofosfats, cinka sulfata monohidrats, kalija jodits), vitaminu premikss (askorbinskabe (vitamins C), DL-α-tokoferil acetats (vitamins E), retinilacetats (vitamins A), nikotinamids (vitamins PP), holekalciferols (vitamins D3), ciankobalamins (vitamins B12), tiamina mononitrats (vitamins B1), folijskabe, kalcija pantonetats, piridoksina hidrohlorids (vitamins B6), riboflavina hidrohlorids(vitamins B2).
Satur pienu (kazas) un glutenu.
Produkta izcelsmes valsts: Portugale.
1. Pirms gatavošanas kartigi nomazgajiet rokas.
2. Tira bodia ielejiet noradito varita un lidz 40°C atdzeseta udens daudzumu.
3. Pievienojiet ieteikto sausas biezputras daudzumu.
4. Rupigi izmaisiet biezputru lidz ta izšist un tulit saciet barošanu. Barošanai ar pudeliti parlejiet biezputru pirms tam sagatavotaja tira pudelite ar specialu knupiti. Pirms barošanas ar tiru karoti vienmer parbaudiet sagatavotas biezputras temperaturu.
• Jauna produkta ieviešanu edienkarte saciet ar vienu tejkaroti, tad pakapeniski palieliniet porciju.
• Neatstajiet neapesto biezputru nakošajai barošanas reizei.
VPO rekomendē saglabāt krūts barošanu pirmo 6 dzīves mēnešu laikā un pēc iespējas, turpināt to tik ilgi cik tas vien iespējams. Saglabājiet barošanu ar krūti arī pēc piebarojuma ieviešanas.
TM Kabrita
Veselību Jums un Jūsu mazulim!